Ansigtsyoga for din mund

Nedadvendte mundvige eller sur mund er et emne jeg ofte bliver spurgt til. Og JA ansigtsyoga hjælper på din mund og kan løfte dit smil. Der findes særlige ansigtsyogaøvelser for din mund. Både ansigtsyogaøvelser der reducerer rynker om munden og ansigtsyogaøvelser, der løfter dine mundvige.

Og det er skønt med et naturligt alternativ, for nedadvendte mundvige kan få os til at se sure eller kede ud, selvom vi ikke er det. Derfor elsker jeg, at det kan trænes anderledes med ansigtsyoga 👏🏼⭐️

Hvis du gerne lave ansigtsyoga for din mund og smil, så anbefaler jeg flere teknikker.

1️⃣ Afspænd og balancer med akupressur (Tryk på særlige punkter)
2️⃣ Løft ved at styrke musklerne i kinderne
3️⃣ Boost og løft med massage
4️⃣ Juster dine vaner og forebyg

Og husk - SMIL 🤍🤍🤍

Opdag hvis du automatisk har en tendens til at trække dine mundvige nedad, så du ser sur eller ked ud. Det kan fx være når du taler eller blot slapper af. Vores muskler har tendens til at huske, hvordan vi bruger dem, så det kan blive en vane. Vi kan gøre rigtigt meget ved at justere vores daglige brug af ansigtet, når det kommer til at reducere aldringstegn som fx ved munden.

Jeg anbefaler, at du laver ansigtsyoga hverdag og så vil du begynde at se resultater omkring din mund.

Hvis du gerne vil lave ansigtsyoga for munden, og gå fra sur til glad mund, så har jeg lavet en video med simple 3 øvelser kan løfte dit smil.

Du kan se ansigtsyogaøvelser for din mund på min Instagramside her:

Forrige
Forrige

Tunge øjenlåg? Løft dine tunge øjenlåg nemt og uden operation

Næste
Næste

Hjemmelavet ansigtsolie til ansigtsmassage