Tunge øjenlåg? Løft dine tunge øjenlåg nemt og uden operation

Tunge øjenlåg er både irriterende og generende hører jeg igen og igen fra mine kunder. Men dem jeg møder drømmer også om et mere naturligt alternativ fordi de gerne vil undgå en øjenoperation. Og hvis du er en af dem, så vil jeg med dette indlæg gerne fortælle dig at der findes et helt naturligt alternativ til dig der gerne vil undgå operation.

De tunge øjenlåg skyldes at musklen der holder huden oppe er blevet slap med alderen, og at huden ligeledes har mistet sin spændstighed og er blevet mere slap. Det giver den hængende hud og de tunge øjne.

Men med ansigtsyoga kan du træne musklerne omkring dine øjne og styrke huden i samme omgang. Det løfter dine øjne, og du kan muligvis undgå en operation for tunge øjne, som mange af mine kunder.

Øvelser til tunge øjenlåg

Du kan lave forskellige ansigtsyogaøvelser for at træne og reducere tunge øjenlåg. Her finder du en af disse øvelser for tunge øjenlåg:

I denne øvelse for tunge øjenlåg træner vi musklen omkring dine øjne: “Orbicularis oculi”. Denne muskel går hele vejen rundt om dine øjne også den som vi bruger til at blinke med.

Derfor blinker vi øvelsen, så musklen styrkes og bedre kan holde dine tunge øjne oppe. Når vi styrker musklen omkring dine øjne, så styrker vi også hudens fundament, og øvelsen bidrager til en sundere og stærkere hud omkring dine øjne.

Denne kombination er med til at opstramme og løfte dine tunge øjne, så du får et mere let og friskt udseende, og med tiden kan undgå en øjenoperation og generne herved.

 

Tunge øjenlåg: før og efter billeder

Før og efter tunge øjenlåg

Mona er et godt eksempel på hvordan du kan træne og løfte dine tunge øjenlåg.

Hun var egentligt indstillet til en øjenlågsoperation, men i ventetiden prøvede hun ansigtsyoga af.

Og det endte faktisk med at hun aflyste sin øjenoperation. På før og efter billederne kan du se hvordan Monas tunge øjenlåg har løftet sig efter træning med ansigtsyoga.

Et andet eksempel er Lise, der også havde tunge øjenlåg.

Efter få måneders træning oplevede hun at de tunge øjne havde fået et løft. Lise fortalte at træningen med ansigtsyoga havde løftet hende både fysisk og psykisk. Hun oplevede at have mere selvtillid og selvværd.

Lise fortsatte sin træning med ansigtsyoga for de tunge øjne, så hun undgår operation i fremtiden også. Her kan du se langtidsvirkningerne af fast træning. Der er 2 år mellem disse før og efter billeder af Lises øjne. Hendes øjne har virkeligt fået et super flot og naturligt løft uden kirurgi.

 


Løft dine tunge øjenlåg uden operation

Ansigtsyoga er altså et naturligt og helt ufarligt alternativ til en øjenoperation. Med simple øvelser kan du reducere de tunge øjenlåg og åbne dine øjne. Samtidigt med at føle dig lettere og mindre generet.

Hvis du vil løfte dine tunge øjne med øvelser, så kræver det træning af dine øjne hver dag. Men ansigtets muskler er meget mindre og kræver slet ikke så lang tids træning, som når du træner din krop.

Øvelser for tunge øjne kræver kun få minutters træning hver dag.

Det er meget individuelt hvor hurtigt du vil se resultater, og dit udgangspunkt har også betydning. Jeg har oplevet den første forbedring allerede efter 14 dage ved kunder, mens der ved andre går 6 uger, inden de begynder at se de første resultater.

Symptomer og gener ved tunge øjenlåg

Hvis du har tunge øjenlåg, så oplever du formentligt at dine også føles tunge og trætte. Det kan være så slemt at de tunge øjenlåg ligefrem generer synet.

Når øjnene er tunge, vil mange have en tendens til læne hovedet bagefter fx. når de sidder og arbejder, for at kompensere. Men det kan desværre føre til nakkespændinger der kan lede til hovedpine.

Symptomer og gener ved tunge øjenlåg.png

Der er også en kosmetisk side af tunge øjenlåg. Mange oplever at de tunge øjenlåg for dem til at se trætte og ældre ud. Derfor er der rigtig mange der af gode grunde vælger en øjenoperation for de tunge øjenlåg, fordi der er så mange gener.

Men heldigvis kan du også slippe for disse gener med et naturligt alternativ som øvelser for tunge øjenlåg med ansigtsyoga.




Du kan gøre noget ved dine tunge øjenlåg

YES! Du behøver ikke være afhængig af at få godkendt en operation, ventetid og ikke mindst et kirurgisk indgreb. Du kan allerede i dag starte med at gøre en forskel for din hud og dine tunge øjne med ansigtsyoga.

Du kan træne med ansigtsyoga uanset alder, og gøre en forskel for dig selv.

Det vil også være oplagt at træne forbyggende for at undgå tunge øjne, hvis du ved at i har tendens til tunge øjenlåg i familien.

Men vid at det aldrig er for sent. Vær tålmodig og træn få minutter dagligt, så kan du forhåbentligt også undgå en øjenoperation som Mona og Lisa.


Behandling af tunge øjenlåg uden kirurgi 

Du kan få flotte åbne øjne uden kirurgi med ansigtsyoga. Ved hjælp af simple ansigtsyogaøvelser kan du løfte dine øjne, udglatte rynker omkring øjnene og reducere poser og mørke rande.

Ansigtsyoga er en selvkærlig behandling mod tunge øjenlåg, og med en kombination af det rette øvelser kan du få flotte resultater. Det er vigtigt at du træner både musklerne omkring dine øjne og musklerne i din pande for det bedste resultat. Jeg anbefaler desuden at du supplerer med akupressur, som er tryk på særlige punkter i dit ansigt.


På kurset “Flottere øjne - uden kirurgi” vil du lære 16 effektive øvelser for dit øjenområde. Disse øvelser indeholder også akupressur blandt andet for tunge øjne. Kurset arbejder målrettet mod at reducere aldringstegn ved dine øjne, men også at forebygge tunge øjne og andre aldringstegn fremadrettet.


Makeup til tunge øjenlåg

Kender du med at du lægger den samme makeup som da du var yngre? Men nu er det som om at den ikke helt fungerer mere…

Vi kan heldigvis justere vores makeupvaner og begynde at lægge en makeup, som støtter os bedre der hvor i livet nu med vores hud. Med alderen kan vi med fordel have mere fokus på at løfte og åbne vores ansigt med makeup - også når det gælder tunge øjne.

Her er et par hurtige som jeg synes fungerer godt.

  1. Læg din mørke øjenskygge højt (på de tunge øjenlåg)

  2. Læg den lyse øjenskygge kun lige under bryn

  3. Eyeliner under øjne skal lægges på den våde kant

  4. Eyeliner over skal gå hele vejen ud og løfte op!

  5. Brug mascara kun på de øverste vipper

  6. Farv gerne dine bryn let

Generelt så pas på med en masse under øjnene, vi skal istedet have fokus på at løfte op med alderen.

Sådan lægger du øjenskygge på tunge øjenlåg

Start med at lægge en lys skygge lige under dine bryn. Du skal ikke lægge den på den tunge del af dine øjne, da det kun vil få dem til at se tungere ud. Du kan eventuelt bruge lidt af den lyse skygge i øjenkrogen også.

Læg nu din mørke øjenskygge både på den del der egentligt er dækket af de tunge øjenlåg, men også op på de tunge øjenlåg, så de dæmpes. Hvis du kun ligger på den nederste del af øjenlåget vil det trække dine øjne ned. Du skal tænke at de skal løftes op.

Sorg for at blende det godt ud, så der ingen skarpe linjer er.

Træn dine øjne og slip for tunge øjenlåg med ansigtsyoga

Makeup kan camouflere og hjælpe til en hvis grad. Men hvis du er ked af dine tunge øjenlåg, så behøver du ikke være det meget længere.

Hvis du bare er klar til at få flotte øjne helt naturligt - så kan du snuppe kurset lige her… 

Jeg håber at du har fået et indblik i at:

  • Der findes en naturlig og ufarlig behandling af tunge øjenlåg

  • Du kan løfte dine tunge øjenlåg med ansigtsyoga øvelser

  • Med øvelserne kan du undgå en eventuel øjenoperation

  • Det kræver kun få minutters træning hver dag

  • Du kan også forebygge tunge øjenlåg

Forrige
Forrige

Smilerynker ved øjnene kan reduceres med ansigtsyoga 

Næste
Næste

Ansigtsyoga for din mund