Derfor virker ansigtyoga ikke for dig…

Ansigtsyoga-virker-det.jpg

Har du mistet troen på ansigtsyoga?

Du blev sikkert lige så begejstret som jeg, da du læste om ansigtsyoga. Måske hoppede du også straks ind på YouTube, hvor du finder 1000-vis af videoer med ansigtsyoga.

Men nu har du så lavet nogle af ansigtsyoga øvelserne i et par uger, og du har ikke helt opnået de resultater du drømte om med ansigtsyoga…

Du synes faktisk ikke, at ansigtsyoga det virker! Måske har du endda mistet troen på ansigtsyoga...

Så er du ikke den første, men fat mod, for der er helt sikkert en god grund til, at DU ikke har fået skabt resultat med ansigtsyoga.

De 5 største ansigtsyoga fejl

Ansigtsyoga ER en fantastisk anti-age metode - både mentalt og fysisk. Men indimellem er vi vores egen værste sabotør i forhold til ansigtsyoga. Som med så meget andet i vores liv.

Jeg vil derfor gerne dele 5 fejl, som mange laver, når det kommer til ansigtsyoga.

5 fejl der saboterer dit resultat med ansigtsyoga!

For det er brand-ærgerligt, hvis du ikke får det optimale ud af ansigtsyoga, for det er sådan en selvkærlig og naturlig metode fremfor botox og fillers. Jeg vil rigtigt gerne hjælpe dig godt på vej, så du også kan få resultater med ansigtsyoga. Her får du 5 fejl, der påvirker dit resultat af ansigts yoga:

Ansigtsyoga fejl 1

Du træner for "hårdt":

Vi tager ekstra kilo på i Fitnesscentret. Men ikke i ansigtsyoga. Træn blidt og korrekt! Fokuser på det område, som du er i gang med at træne, når du laver dine øevsler. Slap af alle andre steder. Spænd ikke i kæben eller træk dine skuldre op til ørerne. Det skaber nye spændinger, der skaber flere linjer!!!!

Jeg plejer at sige “Less is more” når det gælder ansigtsyoga.

Ansigtsyoga fejl 2

Du har fundet den forkerte muskel:

Ansigtsyoga ser så nemt ud på YouTube... Men er du sikker på, at du har fat i den rigtige muskel?

Her er et eksempel. Du vil gerne løfte dine mundvige. Men får du fat i musklerne i dine kinder, der løfter op? Eller er det blot ringmusklen omkring munden, du får aktiveret? Det afgør dit resultat med ansigtsyoga!

Ja der er jo masser af muskler, at vælge imellem når du laver ansigtsyoga - Se blot her:

ansigtsyoga muskler

Ansigtsyoga fejl 3

Du glemmer udgangspunktet:

Når noget er væk, så glemmer vi det! Vi er også meget selvkritiske.

På mit holdforløb havde ingen umiddelbart opnået resultater efter 4 uger med ansigtsyoga. (Altså mente de selv!) Men da de kiggede på hinandens billeder. Så væltede det frem med ændringer skabt med ansigtsyoga...

  • ”Jamen din læbe er da blevet fyldigere”

  • ”Din pande ser helt forandret ud”

  • ”Dine øjenlåg er løftet”

Derfør er det altid godt at dokumentere din forandring med ansigtsyoga i form af før- og efter billeder. Og lad endelig andre være med til at kigge på dem.

Ansigtsyoga fejl 4

Du saboterer din ansigtsyoga træning:

Her taler jeg om din måske knapt så hudvenlige livsstil. For ikke så længe siden havde jeg selv en travl periode. Det gav et stort plus på kaffe- og stresskontoen. Til gengæld minus på kontoen for sund kost og søvn. Og selvom jeg passede min træning med ansigtsyoga begyndte huden at hænge ved min mund.

Derfor er hudvenlig livsstil er en vigtig del af min undervisning i ansigtsyoga.

Ansigtsyoga fejl 5

Du får ikke trænet:

Du glemmer din træning med ansigtsyoga efter en ellers ihærdig indsats den første uge. Måske var dobbelthagen ikke allerede væk. Du mærkede dog, at ansigtsyoga faktisk gjorde en forskel.

Husk overskuddet, velværen og følelsen af, at du har gjort noget godt for dig.

Vi taber os heller ikke 10 kg. i løbet af 14 dage.

De fysiske ændringer med ansigtsyoga skal også nok komme... Vedholdenhed skaber resultater! 



Vil du skabe resultater med ansigtsyoga?

Så er mit bedste råd også at søge hjælp og inspiration fra en, der kan guide dig. Du skal træne på den rigtige måde og med de rigtige muskler.

Du skal knække koden til ansigtsyoga nemt og får resultater. Og ja så du ikke blot forværrer dit udgangspunkt!!!

Jeg vil elske at være din inspirator og personlige heppekor og jeg kan varmt anbefale dig mit 6 ugers holdforløb i ansigtsyoga. Her kan du nemlig få sparring fra mig igennem de 6 uger, så du får skabt de bedste resultater med ansigtsyoga.

Ansigtsyoga virker nemlig - og det kan det også for dig. 

Forrige
Forrige

Spænder du disse steder kan det påvirke dit udseende og humør

Næste
Næste

Skyldes sorte rande under øjnene sygdom?