Større læber - helt naturligt og ufarligt

Større læber med ansigtsyoga

Få fyldigere og større læber med ansigtsyoga

Vores læber mister naturligt deres fylde og farve med alderen.

Vores muskler, fedtpuder og vores støttende kollagen begynder langsomt at skrumpe ind og vores læber udtyndes og vi får smallere læber. Du vil også opleve at dine læber falmer, og måske udviskes din læbekant, som hos Anne Marie, som du skal møde længere nede.

MEN det behøver slet kke at være sådan.

Du kan selv gøre en forskel og få større læber - helt naturligt og genskabe farve til dine læber. Du behøver altså ikke injektioner med filler for at få større læber.

Hvis du drømmer og fyldigere læber, så vil jeg i stedet på det varmeste anbefale dig ansigtsyoga.

Med ansigtsyoga kan du med få minutter om dagen træne dine læber større ved hjælp af helt simple og naturlige øvelser for læberne.

Her kan du se, hvilken forskel ansigtsyoga kan gøre for dine læber, og aldringtegn ved læberne:

  • Fyldigere læber

  • Større læber

  • Fornyet farve til dine læber

  • Færre rynker ved læberne og om munden.

Og for dig, der kan lide at gå med læbestift ved jeg, at det kan gøre en stor forskel, at dine læber bliver større, mere markerede og fyldigere. Måske du kan genkende nedenstående….

Anne Marie ønskede større læber

Hun ville gerne gå med læbestift, men det havde altid været lidt af en udfordring på grund af hendes smalle læber. Særligt hendes overlæbe er smal og har ingen tydelig afgrænsning. Hun drømte derfor om fyldig læber.

Hun begyndte at lave en af mine ansigtsyoga øvelser hver dag, 2 gange om dagen. (Du kan se selve ansigtsyoga øvelsen for større læber længere nede). Efter få ugers træning med øvelsen for større læber, havde hun pludseligt en overlæbe. Hendes læber var nemlig blevet markant større.

Læbestiften blev dog i skuffen...

For selvom den nu var lettere at lægge. Ja, så havde hun fået de flotteste røde læber helt naturligt. Her kan du se hendes før og efter billeder hendes læber, og se hvordan hun har fået større og mere tydelige læber. Og så er det noget, der er skabt af hende selv, er ganske ufarligt og kostede hende ikke en krone.

Blot vedholdende med ansigtsyoga!

Større læber

Større læber med ansigtsyoga kursus

Jette er tidligere deltager på mit ansigtsyogakursus. Allerede efter de 6 ugers træning var hendes læber markant større og fyldigere. Men hun fortsatte træningen og efter 9 uger, var hendes resultat endnu vildere.

Du kan se Jettes flotte forandring af hendes læber på billederne nedenfor. Hendes læber har fået ny fylde, er blevet større, fået en flot farve og så er læberne blevet mere asymmetriske. Et super flot resultat på blot 9 uger. Jette har kun lavet ansigtsyoga i de 9 uger, hvilket er helt naturlige og ufarlige øvelser for ansigtet.

Du kan læse mere om hvad ansigtsyoga er, og hvilken forskel ansigtsyoga kan gøre for dit udseende her >>

Du behøver altså ikke at acceptere, at dine læber mister fylde, ligesom du heller ikke behøver at ty til injektioner for at genskabe fylde i dine læber. Prøv i stedet ansigtsyoga, hvis du ønsker fyldig læber. Det er som sagt kun få minutters træning. Og nedenfor deler jeg øvelsen med dig!

Fyldig læber

Vil du have fyldige læber uden filler?

Hvis du er klar til større læber naturligt, så her hvordan du kan få store læber. Dette er øvelsen som både Jette og Anne-Marie har lavet for at få fyldig læber.

  1. Lav en pludrelyd med dine læber - lige så længe du kan. Du blafrer luft ud.

  2. Gentag 2 gange mere

  3. Mærk hvordan de pibler og arbejder i læberne.

  4. Gør dette 2-3 gange om dagen

Jeg håber du er lige så vild med øvelsen for fyldigere læber og ikke mindst ansigtsyoga som jeg. Hvis du drømmer om fyldigere læber, så kan du virkeligt gøre en forskel med træning, afspænding og massage af dine læber. Og inden længe længe har du større læber uden nåle og filler, men i stedet større læber helt naturligt.

Ansigtsyogaøvelse for større og fyldigere læber

Forrige
Forrige

3 øvelser til kæbespændinger

Næste
Næste

Hjemmelavet læbepomade - den perfekte julegave!